ירימי – מניעת נזקי מעילות עובדים, האם ניתן להסתפק בביטוח מעילות?

ירימי – מניעת נזקי מעילות עובדים, האם ניתן להסתפק בביטוח מעילות?

ירימי - אתם חושבים שהביטוח מספיק בשביל לכסות נזקי מעילות? אתם לא באמת רוצים לעבור את מפח הנפש הזה! כנסו לאתר לקרוא על העצות שלנו בעניין!

מעוניינים ב "שקט נפשי"?

אתה מתכוון לעוד סוג ביטוח?

לאו דווקא! ביטוח זה דבר חשוב ולפעמים גם חיוני, אך בד"כ בא לפצות על נזקים שנגרמו מארוע שכבר התרחש.
אני מציע להקדים תרופה למכה ע"מ למנוע תרחישי מעילות וגניבות כספים ע"י עובדים בתהליך התשלומים באמצעות מס"ב (מסלקה בין בנקאית).

לא, תודה אין צורך! לא מזמן בצענו "סקר סיכונים" וחוץ מזה, אנחנו סומכים על היושרה של העובדים שלנו. לנו זה לא יקרה, אנחנו "מסודרים!"

לא רוצה לקלקל לכם את התחושה, אבל לא כדאי גם לטמון הראש בחול אלא להציץ בסטטיסטיקות המצביעות על נזקים אדירים לעסקים וארגונים ממעילות וגניבות כספים ע"י עובדים ובעיקר הבכירים שבהם (70%).

לידיעתכם גם אותם עסקים המנויים ברשימות הסטטיסטיות האמינו בסיסמה: "לי זה לא יקרה"

אולי, אבל זה כנראה עסק יקר ודורש השקעה במשאבים נוספים וחוץ מזה אנחנו עסוקים בימים אלה במשימות חשובות יותר.

תופתעו! לא תשלמו אגורה, אם לא תימצא פרצה! שהרי "פירצה קוראת לגנב" ואז ניתן אולי להגיע למסקנה שאכן אתם "מסודרים". אבל, אם יתברר שניתן לגנוב כספים ממערך התשלומים תוך עקיפת הבקרות הקיימות ("חפרפרת") אני מניח שתוותרו על הכבוד המפוקפק להיכנס לרשימות הסטטיסטיות. 

לידיעתכם, מדובר בתהליך קצר שאינו משפיע כלל על סדרי העבודה השוטפים ואינו דורש השקעה במשאבים נוספים. אין ספק שמדובר בהשקעה זולה הרבה יותר מהסכומים שתידרשו לשלם לחוקרים ע"מ למצוא את העובדים או המנהלים שסרחו ושלחו ידם בכספי העסק.
והחשוב ביותר שזוהי השקעה סבירה תמורת  השקט הנפשי שתרוויחו.