ירימי - איך ניתן למנוע מעילה ולהגן על כספי העסק שלך מפני הונאות?

ירימי - איך ניתן למנוע מעילה ולהגן על כספי העסק שלך מפני הונאות?

ראו כתבה: https://bit.ly/3S2Dtl6

כיצד זה קרה למרות קיומם של בקרות רבות ?

האם, יוצא מכאן, שגוף שמסתפק בבקרה מינימלית הוא מוגן יותר מפני נזקי מעילות ?

מבלבל?!

אז בואו ונעשה סדר!  כיצד נשתכנע שאין 'שטחים מתים' (פעילות בארגון ללא פיקוח) למרות 'עודף' הבקרות?

  1. יש לדאוג לאיזון פונקציונלי בין פעילויות התפעול (ליבה) בארגון לבין פעילות הבקרה עליהם
  2. לאור דרישות הפיקוח מגורמים שונים, יש ליעל את תהליכי הבקרה. לדוגמה: איחוד הקטעים של יעדים דומים בדרישות הפיקוח. דהיינו, הבקרה תתבצע פעם אחת בלבד ברמה הארגונית והתוצאות שיתקבלו  יועברו לכל אחד מגורמי הפיקוח בפורמט שנדרש על ידם
  3. הרחבת האחריות על המנהלים שתניע אותם למעורבות משמעותית בתהליכי הבקרה

כגוף שגם עליו מרחפת סכנת החשיפה למעילות, מומלץ מאד לוודא שאכן תהליכי הבקרה מתבצעים בכפוף ל – 3 הנקודות הנ'ל. וכנראה שאין עסק או גוף שמחוסן מפני מעילות בכספים, שהרי זה קרה אפילו בשב'כ ששני עובדים בכירים במערך הכספים שלחו ידם במליוני שקלים.

שמי משה ירימי הבעלים של 'מערכות שליטה לכספים' – מומחה למניעת מעילות בעסקים. במשך למעלה מ-20 שנה סייעתי לעשרות חברות להגן על הון שמוערך במאות מליוני שקלים. ביניהם: סופרפארם, עיריית ראשל'צ, חב' הראל ביטוח, חב' דלתא גליל ועוד. 

שיטת העבודה שלי מבוססת על התחקות אחרי דרכי הפעולה הקרימינליות של ה'חפרפרת' בעסק. והבונוס שלכם - לא תשלמו כלום אם לא נמצא פרצות בתהליך התשלומים.

מנכלי'ם ובעלי עסקים שאימצו הפתרונות שלנו מציינים שהם זוכים לשקט נפשי בעסקים, המאפשר להם להפנות משאבים כספיים הן לצמיחה עסקית והן לרווחתם הכלכלית.

אם את או אתה תרצו להמשיך וליחשף למידע המועיל שמספק מר ירימי בהתמודדות עם הנושא הכאוב של מעילות עובדים, נא ללחוץ על הקישור: https://moshe969.minisite.ms/1